منتدى طب بيطرى القاهرة
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً .. و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك للمنتدى..... و اتمنى لك الاستفادة الموفقه ان شاء الله
منتدى طب بيطرى القاهرة
عزيزي الزائر الكريم .. زيارتك لنا أسعدتنا كثيراً .. و لكن لن تكتمل سعادتنا إلا بانضمامك للمنتدى..... و اتمنى لك الاستفادة الموفقه ان شاء الله
منتدى طب بيطرى القاهرة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى طب بيطرى القاهرة

منتدى بيطرى يهتم بكل الفروع البيطرية ......هتلاقى عندنا كل جديد و جديد
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 The HACCP Food Safety Employee Manual

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Mohamed elsherif
admin
admin
Mohamed elsherif


ذكر عدد المساهمات : 366
تاريخ التسجيل : 03/02/2010
العمر : 35

The HACCP Food Safety Employee Manual Empty
مُساهمةموضوع: The HACCP Food Safety Employee Manual   The HACCP Food Safety Employee Manual I_icon_minitimeالخميس يوليو 01, 2010 4:13 am

The HACCP Food Safety Employee Manual



* Publisher: Wiley
* Number Of Pages: 80
* Publication Date: 2006-09-18
* ISBN-10 / ASIN: 0471781827
* ISBN-13 / EAN: 9780471781820
* Binding: Paperback
Product Description:
The HACCP Food Safety Employee Manual is a complete, user-friendly guide to understanding proper food handling procedures, food hazards, monitoring techniques, corrective actions, and record keeping that all foodservice operations are required to follow. Collectively called the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), this system was established by the U.S. Department of Agriculture and is used during the preparation and service of meals to ensure the safety of food from farm to table.
Incorporating the most recent rules and regulations of the 2005 FDA Food Code, this helpful manual clearly uses the five points of a star to illustrate major elements that encompass a successful HACCP system in a foodservice operation:
* Master prerequisite programs
* Food defense
* Evaluate hazards and critical control points to create a HACCP plan
* Understand critical limits, monitoring, and corrective actions
* Confirm by verification, record keeping, and documentation


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://cairovet.yoo7.com
 
The HACCP Food Safety Employee Manual
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» HACCP in the Meat Industry
» Food Intake in Fish
» Food Science and Technology
» The Use of Drugs in Food Animals: Benefits and Risks
» Egg Grading manual.pdf

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى طب بيطرى القاهرة :: veterinary department :: مكتبة كايروفيت البيطرية :: قسم كتب الاغذية و صحة المنتجات الحيوانية Food & Animal products safety & hygiene-
انتقل الى: